Knjiga Kdor ZaKuha ta poje + predpasnik Mafin

  • Koda 1111123
  • EAN

Preko opisanega postopka in fotografij v knjigi lahko otroci čisto sami brez pomoči staršev pripravijo okusne zajtrke, kosila, večerje, malice in prigrizke. V kuharsko knjigo, ki je pred vami lahko otroci zapišejo tudi svoje recepte in tako ustvarijo nepozabne spomine na sladke otroške dni. 

KNJIGA+ PREDPASNIK MOTIV MAFIN (one size)

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 59,99

Pred vami je prva kuharska knjiga z velikimi tiskanimi črkami. Skupaj z navihanimi junaki deklicama Vito, Oljo in mačkonom Didijem spoznajte, zakaj je kuhanje tako zabavna in ustvarjalna igra. Naj vaša kuhalnica vihti čez 21 okusnih jedi. 

V knjigi najdete tudi nekaj namigov za preproste igre, ki se jih lahko otroci igrajo v kuhinji s prijatelji. Bodite pozorni na QR kode ob strani, kjer izveste še več zanimivosti o hrani, ki jo pripravljate.

Da pa bo delo še bolj zabavno lahko s knjigo naročite tudi predpasnik v treh različnih motivih. Predpasnik je narejen izpod natančnih rok naše šivilje Anje iz Timilujeve ustvarjalnice. Predpasnik je v eni velikosti (one size) in ustrezen za starost otroka med 3-10 let.